Orașul din România unde un apartament cu două camere se vinde cu 4.000 de euro. Blocul este central și cu vedere la parc2Foto© fanatik.ro

Orașul din România unde un apartament cu două camere se vinde cu 4.000 de euro. Blocul este central și cu vedere la parc

, 4 știri, 59 vizualizări

Orașul din România unde un apartament cu două camere se vinde cu 4.000 de euro. Recent, pe platforma OLX, a apărut un anunț tentant pentru un apartament cu două camere, la doar 4.000 de euro. Proprietarul solicită suma de 19.900 de lei pentru această locuință, situată la etajul 4 al unui bloc în Zimnicea. Deși apartamentul nu este mobilat, oferă o suprafață generoasă de 52 de metri pătrați și dispune de un aspect semidecomandat.

Ceea ce face această ofertă și mai atrăgătoare este poziționarea sa strategică. Apartamentul se află în proximitatea Judecătoriei Zimnicea, fiind totodată aproape de centrul orașului, spital și un parc înconjurător. Magazinele și restaurantele din zonă adaugă un plus de comoditate pentru viitorul locatar.

În descrierea anunțului, proprietarul menționează că se acceptă achiziționarea cu o datorie la lumină de 1.000 de euro, făcând tranzacția și mai accesibilă pentru potențialii cumpărători. „Vând apartament cu două camere în Zimnicea, situat lângă Judecătorie. Etajul 4, nu este mobilat. Se ia cu datorie la lumina de 1.000 de euro”, se arată în descrierea anunțului de pe OLX.