Orban, despre audierea miniștrilor: Nu ne judecă pe noi parlamentarii născuți din pixul lui Dragnea4Foto© euractiv.ro

Orban, despre audierea miniștrilor: Nu ne judecă pe noi parlamentarii născuți din pixul lui Dragnea

, 8 știri, 17 vizualizări

Premierul desemnat Ludovic Orban le-a cerut joi miniștrilor "să fie la înălțime" la audierile din comisiile de specialitate din Parlament programate săptămâna viitoare în vederea învestirii noului Guvern. La începutul primei ședințe de guvern convocate după demiterea Executivului prin moțiune de cenzură, Orban le-a transmis miniștrilor că nu trebuie să le pese de votul efectiv din Parlament, pentru că nu îi "judecă parlamentarii născuți din pixul lui Dragnea, pesediști sau de alte culori" și le-a cerut să îi "pună la punct mai ales pe obraznicii care au făcut praf bugetul".

"Vreau să vă readuc aminte că săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, sunt programate audierile în comisii. Domnule ministru Cîțu, deci, săptămâna viitoare, luni, marți, miercuri - tocmai de aia v-am atras atenția, știu că sunteți primul - sunt programate audierile în comisii.

Aici, vreau să fiți la înălțime, avem trei luni de mandat în care am reparat multe din stricăciunile provocate de guvernările habarniste și rău intenționate ale PSD timp de 3 ani de zile. Avem cu ce ne prezenta în fața comisiilor, nu trebuie să vă pese de votul efectiv, că nu ne judecă parlamentarii născuți din pixul lui Dragnea, pesediști sau de alte culori.