Orban, despre noi restricții în România: Evaluăm o decizie privind restricționarea liberei circulații pe timp de noapte13Foto© observatornews.ro

Orban, despre noi restricții în România: Evaluăm o decizie privind restricționarea liberei circulații pe timp de noapte

, 31 știri, 138 vizualizări

Tot mai multe localități din România au trecut de pragul de trei cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, iar autoritățile ar putea restricționa, în curând, circulația pe timp de noapte. Premierul Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că o astfel de decizie se află în evaluare, informează Agerpres.

"Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege și prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depășirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localități importante, printre care și București, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare", a răspuns Orban.

Întrebat dacă în campania pentru alegerile parlamentare vor fi impuse măsuri suplimentare în contextul creșterii accentuate a numărului de infectări cu COVID-19, șeful Guvernului a spus că vor fi "aceleași măsuri ca în campania pentru locale".