Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute6Foto© stirileprotv.ro

Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute

, 11 știri, 20 vizualizări

Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. „Toți administratorii noștri de pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului au fost eliminați din sistemul paginii de către falsul admin «US Media», ca urmare a celui mai recent avertisment difuzat public”, precizează reprezentanții Arhiepiscopiei Tomis.

„Pentru că ieri paginile de Facebook «Arhiepiscopia Tomisului» și «Radio Dobrogea» au fost supuse unui atac din partea unui cont «de afacere» intitulat «US Media», cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație”, a transmis sâmbătă biroul de presă al Arhiepiscopiei Tomisului.

Reprezentanții Arhiespiscopiei fac un apel către credincioși să fie precauți în legătură cu orice apel făcut în numele Arhiepiscopiei Tomisului care ar putea să le aducă prejudicii.