Pandemia i-a determinat pe angajații români să economisească mai mult și să se limiteze la strictul necesar. La ce cheltuieli au renunțat3Foto© wall-street.ro

Pandemia i-a determinat pe angajații români să economisească mai mult și să se limiteze la strictul necesar. La ce cheltuieli au renunțat

, 5 știri, 32 vizualizări

"Printre obiceiurile dobândite în ultima perioadă pe care angajații au în plan să le păstreze se numără și grija mai mare pentru sănătate și timpul petrecut în natură, alături de cei apropiați (60%).

Alți 48% s-au obișnuit, totodată, să evite zonele aglomerate și să facă mai mult sport (39%), să gătească mai des acasă (35%), dar și să continue să lucreze remote cât mai mult posibil (32%) și să cumpere preponderent online (25%).

De altfel, 65,5% dintre cei chestionați afirmă că vor să mențină un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională, motiv pentru care intenționează să pună mai puțină presiune pe ei (32%) și să prioritizeze viața personală în locul carierei (27%)", arată sondajul BestJobs.