Panică la o bancă din Brăila după ce un client nemulțumit i-a amenințat pe angajați și a distrus mai multe bunuri3Foto© stirileprotv.ro

Panică la o bancă din Brăila după ce un client nemulțumit i-a amenințat pe angajați și a distrus mai multe bunuri

, 8 știri, 35 vizualizări

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan, în urma cercetărilor făcute în cazul tânărului de 21 de ani care a provocat un scandal de proporții într-o bancă din municipiu, producând și distrugeri, s-a stabilit că, în timpul incidentului, una dintre angajatele unității a fost agresată de bărbat.

Astfel, în cauză se fac cercetări pentru distrugere și lovire sau alte violențe. Totodată, față de tânărul respectiv a fost luată masura internării medicale intr-un spital de psihiatrie.

Marți dimineață, tânărul de 21 de ani, care este clientul băncii respective, a mers la o unitate din municipiul Brăila pentru a-și scoate o sumă de bani dintr-un cont. Pentru că nu îndeplinea condițiile necesare care să permită realizarea acestei tranzacții, mai precis pentru că avea cartea de identitate expirată, tânărul s-a înfuriat, a început să amenințe angajații băncii și a distrus mobilierul din jur.