Părinții Alexandrei s-au întâlnit pentru prima dată cu Dincă. De ce vor strămutarea7Foto© stirileprotv.ro

Părinții Alexandrei s-au întâlnit pentru prima dată cu Dincă. De ce vor strămutarea

, 18 știri, 65 vizualizări

Avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, a afirmat că au solicitat strămutarea acestui dosar, pentru că au „suspiciuni rezonabile că acel judecător va fi imparțial și va judeca după cum i se va dicta”, nu după probele administrate în această cauză.

„Oricum, indiferent unde va fi, noi am invocat cel puțin cinci excepții pe cameră preliminară urmând să se pronunțe și atunci vom vedea dacă va fi imparțial sau nu. Din punctul meu de vedere, pentru a înlătura orice suspiciune rezonabilă cu privire la acest aspect, ar trebui să trimită dosarul undeva spre Tribunalul Mehedinți sau oriunde în altă parte, mai puțin în Dolj și Olt. Știm bine că procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză și, din câte am înțeles, soția acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova”, a spus avocatul familiei Măceșanu.

Prezenți în sala de judecată, părinții Alexandrei, care de mai bine de o jumătate de an nu știu ce s-a întâmplat cu fiica lor, s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă, moment pe care l-au suportat foarte greu.