Patinatoarea Mariah Bell, iertată de International Skating Union după ce și-a tăiat o adversară. Momentul incidentului4Foto3Video© prosport.ro

Patinatoarea Mariah Bell, iertată de International Skating Union după ce și-a tăiat o adversară. Momentul incidentului

, 6 știri, 23 vizualizări

Scandalul momentului în patinajul artistic a fost soluționat în cele din urmă. Sportiva din SUA, Mariah Bell (22 de ani), a scăpat, după ce a fost acuzată că și-a tăiat intenționat adversara din Coreea de Sud, pe Lim Eun-soo (16 ani), la Campionatul Mondial din Japonia.

Incidentul a fost provocat de Mariah Bell, care, în timp ce a trecut pe lângă asiatică, în sesiunea de antrenamente, a atins-o cu lama patinei și a tăiat-o pe sportiva din Coreea de Sud. Imediat după ce a simțit rana de pe piciorul său, patinatoarea s-a aplecat și a strâns din dinți de durere. Primul raport a arătat că Lim Eun-soo a fost tăiată în zona gambei și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform news.sky.com, International Skating Union (ISU) a considerat că Mariah Bell nu a făcut-o intenționat, după vizionarea imaginilor cu incidentul: „În urma dovezilor puse la dispoziție până în acest moment, inclusiv proba video, nu există nicio dovadă a intenției de a o răni pe Lim Eun-soo”.