Pensionarul de lux Cristi Danileț, târât în instanță de propria fiică2Foto© antena3.ro

Pensionarul de lux Cristi Danileț, târât în instanță de propria fiică

, 4 știri, 29 vizualizări

Cristi Vasilică Danileț are, în dosar, calitatea de pârât, fiind acționat în instanță de către Gabriela Cristina, deoarece nu i-a plătit pensia de întreținere pe perioada studiilor (2020-2024), la mijloc fiind vorba de o sumă de 96.000 de lei. Aceasta deși în urmă cu un an, când Cristina absolvea Facultatea de Relații Internaționale și Studii Economice din Cluj-Napoca, fostul judecător se mândrea pe pagina de Facebook cu cele două fete ale sale, despre care spunea că sunt „două fiice grozave, ambele licențiate în aceeași săptămână. (…) M-au făcut fericit”.

N-a trecut, însă, prea mult timp, și iată că fiica cea mică l-a dat în judecată, dosarul fiind înregistrat la Secția Civilă a Judecătoriei Cluj-Napoca la data de 21 martie 2024.

O acțiune în instanță chiar din partea propriului copil nu este deloc ceva inedit în cazul lui Danileț, exclus de mai multe ori din magistratură. În 2017, și fata sa cea mare, Ana Maria Danileț, l-a dat în judecată tot pentru același motiv. Ulterior, ea a renunțat la acțiune.