Percheziții în București și mai multe județe la persoane bănuite de producere și comercializare ilegală de tutun3Foto1Video© stirileprotv.ro

Percheziții în București și mai multe județe la persoane bănuite de producere și comercializare ilegală de tutun

, 10 știri, 49 vizualizări

Polițiștii efectuează, luni dimineața, 41 de percheziții în județele Ilfov, Ialomița, Călărași, Bacău, Prahova, Satu Mare și în municipiul București la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi produs și comercializat în mod ilegal tutun de fumat.

Potrivit unui comunicat al IGPR, transmis AGERPRES, pe numele a 22 de persoane au fost emise mandate de aducere, urmând a fi conduse la sediul Direcției de Investigare a Criminalității Economice pentru activități procedurale.

"La data de 29 iunie, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Giurgiu, Călărași, Prahova, Ialomița, Bacău, Satu Mare, București și Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu pun în executare 41 de mandate de percheziție la domiciliile unor persoane bănuite de producerea, depozitarea și comercializarea de tutun prelucrat de fumat. Activitățile se derulează în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului Militar București", precizează sursa citată.