Percheziții la PSD Arad, deputatul Florin Tripa este audiat la DNA Timișoara14Foto1Video© antena3.ro

Percheziții la PSD Arad, deputatul Florin Tripa este audiat la DNA Timișoara

, 50 știri, 23 vizualizări

DNA percheziționează sediul PSD Arad, a anunțat deputatul PSD de Arad Florin Tripa. Acesta a venit însoțit de avocatul său la sediul DNA Timișoara, susținând că a fost chemat pentru audieri și nu știe despre ce este. ”Habar nu am de ce m-au chemat. Mi-au venit la șase dimineața, acasă. Eram în drum spre aeroport. Am înțeles că și ceva percheziții la sediul PSD Arad. Au venit la 6 dimineața, mi-au speriat copilul, au spart ușa, la figurat. M-am prezentat aici. Declarăm ce e de declarat și vorbim după”, a susținut Tripa.

Anchetatorii au descins și la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, care a fost transformată într-o pușculiță pentru PSD Arad. Investigațiile au început în urmă cu nouă luni de la o informație despre șpăgile care se încasau la cântarul de la vama Nădlac 2, punct obligatoriu de oprire pentru toate TIR-urile care ies din țară.

Cel care coordona  activitate era Cristian Horgea, membru PSD și nimeni altul decât soțul prefectului de Arad, Florentina Horgea, care a demisionat din funcție, în 15 noiembrie. Șpăgile încasate erau de la cinci euro până la 100 de euro pentru ca funcționarii să închidă ochii la  neregulile constatate.