Pericolul ascuns în spatele luminițelor festive. Cum a murit o tânără de 28 de ani la un târg de Crăciun4Foto© cancan.ro

Pericolul ascuns în spatele luminițelor festive. Cum a murit o tânără de 28 de ani la un târg de Crăciun

, 4 știri, 49 vizualizări

Pericolul ascuns în spatele luminițelor festive! O tragedie a avut loc la un târg de Crăciun din Filipine, pe 17 decembrie 2023. O tânără în vârstă de 28 de ani și-a pierdut viața din cauza instalațiilor festive. A murit electrocutată sub ochii nepotului ei de doar 5 ani. Vezi mai jos detaliile.

O tânără în vârstă de 28 de ani a murit electrocutată la un târg de Crăciun. Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, în data de 17 decembrie 2023, în orașul Dapitan din Filipine. Se afla la târg alături de nepoțelul ei în vârstă de 5 ani. Tânăra a mers la târg cu cel mic, cu intenția de a se bucura de sărbătoare și de luminițele colorate amplasate în zonă. Însă, nu avea de unde să știe că va fi și ultima ei zi pe pământ.

Instalațiile festive pot deveni periculoase, mai ales dacă firele sunt frânte și au o funcționalitate defectuoasă. În ziua fatidică, tânăra de 28 de ani se bucura, alături de nepoțelul ei, de spectacolul de lumini. Târgul era amplasat în fața primăriei din Dapitan. Se așezase pe o balustradă de oțel, s-a dezechilibrat și a căzut peste luminițe. Aspect care i-a fost fatal.