Petrolul Ploiești rămâne fără finanțare. Scandal cu suporterii la conferința de presă3Foto© romanialibera.ro

Petrolul Ploiești rămâne fără finanțare. Scandal cu suporterii la conferința de presă

, 5 știri, 9 vizualizări

Un grup de suporteri ai echipei de fotbal Petrolul Ploiești au intervenit în timpul conferinței de presă în care era prezentat Marius Stan în postura de propunere pentru președinția clubului, ceea ce l-a determinat pe reprezentantul sponsorului principal să anunțe că va întrerupe finanțarea. Reprezentantul grupului Veolia anunțase inițial, la începutul conferinței de presă, că este dispus să continue colaborarea cu gruparea ploieșteană, în formula cu Marius Stan președinte.

'Decizia grupului Veolia este de a rămâne alături de Petrolul Ploiești, dar dorim să rămânem în condițiile în care se înțelege că am intrat împreună într-un proiect și nu dorim să mai avem presiunile de anul trecut, să fim obligați să schimbăm patru antrenori pe sezon pentru că acest dialog al forței nu mai poate continua. Este una dintre condițiile ca Veolia să rămână. Dacă nu, pleacă.

Obiectivul în acest sezon nu a fost atins, dar am considerat că promisiunea inițială de aduce cât mai repede în Liga I mai merită o șansă pe care suntem dispuși să o oferim. Avem încredere în noua formulă că obiectivul va fi atins în acest an competițional.