Philip Morris International lansează în România prima ediție limitată IQOS ILUMA – descoperă IQOS ILUMA STARDRIFT4Foto© romaniatv.net

Philip Morris International lansează în România prima ediție limitată IQOS ILUMA – descoperă IQOS ILUMA STARDRIFT

, 6 știri, 11 vizualizări

IQOS ILUMA STARDRIFT celebrează orientarea spre progres a comunității IQOS și încrederea într-un viitor mai bun construit împreună.

„Ediția limitată IQOS ILUMA STARDRIFT este dedicată membrilor din comunitatea IQOS, care ne impulsionează continuu să fim creativi și să ducem inovația cu un pas mai aproape de viitorul pe care ni-l dorim cu toții, un viitor fără fum pentru România. Totodată, vrem să-i încurajăm pe toți cei care au adoptat dispozitivele fără fum să fie mândri de reușita lor și să o împărtășească celor din jur.

În colecția STARDRIFT am abordat tema cosmică din punct de vedere coloristic datorită simbolisticii universale. Ni s-a părut perfect relevantă pentru spiritul progresist al comunității tot mai mari care s-a format în jurul brandului IQOS. ILUMA STARDRIFT celebrează perseverența membrilor comunității noastre și îi inspiră să-și urmeze cele mai ambițioase visuri.