Piața Rahova și pescăria din Piața Moghioroș au fost închise de Protecția Consumatorilor3Foto© libertatea.ro

Piața Rahova și pescăria din Piața Moghioroș au fost închise de Protecția Consumatorilor

, 9 știri, 47 vizualizări

Aceasta își desfășoară activitatea într-un cort, fără acces la utilități sau toalete publice. ANPC a închis și pescăria din Piața Moghioroș, deoarece peștele proaspăt era păstrat în condiții improprii, nu în spații frigorifice, iar cel congelat avea arsuri de congelare ce îl făceau impropriu pentru consum.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a transmis că a început o serie de acțiuni de control premergătoare sărbătorilor pascale, la nivelul întregii țări, pentru a verifica modul în care comercianții îndeplinesc prevederile Ordonanțelor militare adoptate până în acest moment, menite să prevină răspândirea noului coronavirus Covid-19, precum și felul în care respectă drepturile consumatorilor, īn timp ce derulează activitățile comerciale, intensificate de apropierea acestei sărbători.

Astfel, echipele Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București au efectuat pe data de 9 aprilie, verificări în câteva dintre cele mai importante piețe agroalimentare Capitală, comisarii găsind mai multe nereguli.