Poliția a dat amenzi record azi-noapte, în zonele turistice din România7Foto© antena3.ro

Poliția a dat amenzi record azi-noapte, în zonele turistice din România

, 20 știri, 108 vizualizări

Polițiștii au dat noaptea trecută amenzi de peste 428.000 de lei pentru firme care au organizat activități în spații închise, pentru persoane care au participat la astfel de activități și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

”Peste 7900 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat, la nivel național, noaptea trecută pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în zonele aglomerate. Structurile Ministerului Afacerilor Interne au acordat o atenție deosebită zonelor turistice pentru a preveni fapte care să pună în pericol sănătatea publică.

În activitățile desfășurate au fost angrenați 4.262 polițiști, 1.456 jandarmi, 399 polițiști de frontieră, 196 cadre ISU, 1.258 polițiști locali, 83 reprezentanți din cadrul ANSVSA , 30 inspectori ai ANPC, 258 reprezentanți ai Ministerului Sănătății, 48 angajați ai structurilor din subordinea Ministerului Muncii, 6 reprezentanți ai Ministerului Transportului, dar și reprezentanți ai autorităților publice locale”, anunță MAI, potrivit Digi24.