Polițist târât cu mașina de un tânăr beat și fără permis, în Botoșani4Foto3Video© observatornews.ro

Polițist târât cu mașina de un tânăr beat și fără permis, în Botoșani

, 5 știri, 47 vizualizări

Incidentul s-a petrecut duminică seară în localitatea Bătrânești, unde polițiștii veniseră la un caz după ce fuseseră chemați. În timpul intervenției Ambulanței la acel caz, unul dintre cei doi ofițeri de politie a observat în acest timp un autoturism marca Opel Astra de culoare roșie, în care se aflau doi tineri. Agentul a făcut semn pentru ca autoturismul să oprească, pentru a-l legitima pe șofer, iar acesta a oprit și a deschis portiera.

În mașină erau trei tineri, iar șoferul, un tânăr de 20 de ani, a oprit pentru câteva secunde, la semnalele polițistului. În momentul în care agentul s-a apropiat, a pornit motorul și a demarat în trombă. Agentul se prinsese deja de portieră, în încercarea de a-l opri.

Tânărul aflat la volan, deși l-a văzut pe polițistul agățat, nu a oprit și a și accelerat mașina. Agentul a fost aruncat în lateralul autoturismului după câțiva metri parcurși în acest fel. Colegii săi au plecat imediat în urmărirea mașinii. După o urmărire de mai bine de trei kilometri pe drumuri acoperite cu pietriș, mașina cu cei trei tineri s-a răsturnat pe o porțiune de câmp.