Polițiștii locali și comisarii de mediu, acțiuni conjugate pentru combaterea arderilor de deșeuri3Foto© romanialibera.ro

Polițiștii locali și comisarii de mediu, acțiuni conjugate pentru combaterea arderilor de deșeuri

, 5 știri, 56 vizualizări

În cadrul întâlnirii de astăzi au fost luate mai multe decizii pe teme care privesc calitatea aerului în București, administrarea și amenajarea unor obiective de mediu, dar și programele de finanțare derulate de minister prin Administrația Fondului pentru Mediu.

”Am ținut să fiu prezent la prima discuție serioasă între domnul primar și echipa de conducere a Ministerului Mediului, pentru a garanta susținerea de către minister și de către Guvern a tuturor proiectelor Primăriei Capitalei. Pentru a asigura un mediu sănătos, pentru a reduce poluarea, pentru a lua măsurile necesare ca bucureștenii să aibă parte de un oraș curat.

Sigur că am trecut în revistă foarte multe teme importante, care vor fi prezentate de domnul primar și de domnul ministru al mediului. Spun doar câteva lucruri. În primul rând, lucrurile pentru București vor fi făcute într-un parteneriat extrem de serios și de angajant între Ministerul Mediului și Primăria Capitalei.