Pompierii din Giurgiu au scos o pisică dintr-o casă cuprinsă de flăcări | Felina a intrat înapoi prin foc pentru a-și salva puii5Foto© hotnews.ro

Pompierii din Giurgiu au scos o pisică dintr-o casă cuprinsă de flăcări | Felina a intrat înapoi prin foc pentru a-și salva puii

, 7 știri, 60 vizualizări

"ISU Giurgiu a fost solicitat în noaptea de joi spre vineri să intervină în localitatea Stănești după ce casa unei familii a luat foc. Când au văzut fumul proprietarele locuinței, două femei cu vârste de 63, respectiv 33 de ani, au ieșit afară din casă și au solicitat ajutor autorităților.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta în podul casei și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, iar femeile au spus că în casă se aflau și o pisicuță cu doi pui care nu reușiseră să iasă.

Pompierii au pătruns în locuința afectată de incendiu și inundată cu fum, pe un geam, și au reușit să salveze pisica, dar aceasta a intrat la loc în casă și nu a ieșit până nu a văzut că și cei doi pui ai ei au fost salvați", a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.