Poșta Română anunță că a virat ANAF 135 milioane de lei și nu mai are datorii istorice© money.ro

Poșta Română anunță că a virat ANAF 135 milioane de lei și nu mai are datorii istorice

, 5 știri, 23 vizualizări

"Compania Națională Poșta RomânăRomânăRomână și-a achitat toate datoriile istorice către ANAF. Poșta Română a reușit să-și achite integral datoriile după ce, în data de 20 august 2020, a virat suma de aproape 135 milioane de lei, reprezentând datorii, către ANAF - Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili", a informat compania de stat.

Ca urmare a efectuării acestor plăți, au fost anulate obligații de plată accesorii în valoare de 45,3 milioane de lei, reprezentând dobânzi și penalități.

"Poșta Română a moștenit multe datorii. Situațiile financiare actuale oferă o imagine pozitivă. Se observă o îmbunătățire a indicatorilor economici, ceea ce va asigura o mai bună finanțare a activității în perioada următoare, perioadă în care am demarat investiții masive care vor ajuta la creșterea calității serviciilor poștale. Este o dovadă în plus că ne uităm la viitor și nu avem o politică de dezvoltare doar pe termen scurt”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române.