Povestea cutremurătoare a fetei moarte în timp ce ducea cartofii la piață5Foto1Video© adevarul.ro

Povestea cutremurătoare a fetei moarte în timp ce ducea cartofii la piață

, 8 știri, 25 vizualizări

Un bărbat a murit într-un grav accident de circulație produs la intrarea în orașul Târgu-Neamț. Tânărul de 23 de ani se afla la volanul unei mașini și a acroșat un alt autovehicul, pierzând apoi controlul volanului și oprindu-se într-un copac. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață pe DN 12C, în Humuleștii Noi, la intrarea în orașul Târgu Neamț, potrivit Agerpres.

Tânărul a rămas încarcerat, fiind necesară intervenția pompierilor pentru scoaterea acestuia. Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul bărbatului. Și celălalt șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Victima era singură în mașină. Înainte de a intra în coliziune cu arborele de pe marginea drumului, a acroșat un alt autoturism în care se aflau două persoane.

Dacă la primul apel, șoferul mașinii acroșate nu a dorit îngrijiri medicale, ulterior acesta a solicitat un echipaj pentru o evaluare'', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Andrei Grancea. Citește și: GALERIE FOTO | Cum se răcoresc europenii în timpul valului de caniculă care a lovit vestul continentului Post-ul Un tânăr s-a oprit cu mașina într-un copac și a murit pe loc.