Povestea uimitoare a tânărului care și-a luat licența în Drept cu nota 10. Carol nu-și poate folosi membrele: "N-am avut de ales"6Foto© observatornews.ro

Povestea uimitoare a tânărului care și-a luat licența în Drept cu nota 10. Carol nu-și poate folosi membrele: "N-am avut de ales"

, 6 știri, 36 vizualizări

Carol Mărginean are 23 de ani și a fost sprijinit mereu de familia sa, iar mama sa l-a ajutat scriindu-i lucrările după dictare, întrucît băiarul nu poate ține pixul în mână, potrivit observatornews.ro.

"Vorbește fluent două limbi străine și a fost cel mai bun din clasă la limba română. De două săptămâni a absolvit Facultatea de Drept din Sibiu. Și-a luat licența cu nota 10, iar acum se gândește la master. Numele lui este cel mai lung cuvânt pe care l-a scris vreodată și, fără ajutorul cuiva, n-ar putea merge decât de-a bușilea", transmite comunicat al DAS Deva, pe site-ul primăriei din localitate.

Viața sa nu este ușoară din cauza limitărilor fizice însă tânărul are multă ambiți, vise, putere de sacrificiu. El s-a născut prematur iar medicii i-au spus părinților să se pregătească pentru "ce-i mai rău".