Prefectul de Olt anunta ca a gasit un dispozitiv de localizare prin GPS montat pe masina sa11Foto© observatornews.ro

Prefectul de Olt anunta ca a gasit un dispozitiv de localizare prin GPS montat pe masina sa

, 15 știri, 13 vizualizări

Prefectul județului Olt, Mario De Mezzo, anunță, luni, că a găsit un dispozitiv de localizare prin GPS montat pe mașina sa și a depus o plângere la Poliție pe această temă, precizând că i se confirmă astfel că incendiul care i-a cuprins anul trecut o altă mașină personală a fost provocat. Prefectul a transmis și un mesaj pentru "vătafii care calcă totul în picioare în Slatina".

"În urmă cu câteva zile am descoperit sub bordul mașinii mele personale un licăr de led albastru suspect. Am găsit un dispozitiv pe care nu îl montasem eu. Am fost la service și mecanicul a identificat dispozitivul respectiv ca fiind sistem de localizare prin GPS. Am mers la poliție, am făcut plângere penală și la primele cercetări au identificat și scos un dispozitiv electronic necunoscut, montat in grabă și improvizat", a scris, luni, pe Facebook, prefectul de Olt.

Mario De Mezzo afirmă că, în lumina acestei descoperiri, suspiciunile sale legate de incendiul care i-a cuprins anul trecut mașina personală "încep să capete o alta formă".