Președinte executiv Atletico Madrid: Griezmann va ajunge la Barcelona4Foto© romaniatv.net

Președinte executiv Atletico Madrid: Griezmann va ajunge la Barcelona

, 7 știri, 22 vizualizări

Antoine Griezmann se va transfera în această vară la FC Barcelona, a anunțat Miguel Angel Gil Marin, directorul general al actualului club al atacantului francez, Atletico Madrid, citat de presa spaniolă. 'Îmi este foarte clar unde va juca, se știa din luna martie. La Barcelona', a declarat Gil Marin pentru postul de televiziune Toros (Movistar+).

După cinci ani și 257 de meciuri (133 de goluri) în tricoul lui Atletico Madrid, internaționalul francez a anunțat, pe 14 mai, că va întoarce pagina, pentru a căuta 'noi provocări'. 'Au fost cinci ani incredibili. Vă mulțumesc mult tuturor, veți rămâne mereu în inima mea', a declarat fotbalistul francez, într-un mesaj video postat pe contul de Twiter al clubului Atletico Madrid.

Clubul care va dori să își asigure serviciile lui Antoine Griezmann va trebui să achite clauza de reziliere a contractului acestuia cu Atletico, în valoare de 120 milioane euro. Francezul s-a aflat la un pas de FC Barcelona și în vara anului trecut, dar a acceptat în final să rămână la clubul madrilen, cu care și-a reînnoit atunci contractul.