Prezidentiabilul PMP, Theodor Paleologu, intr-un dialog incendiar in Studioul BZI LIVE4Foto© bzi.ro

Prezidentiabilul PMP, Theodor Paleologu, intr-un dialog incendiar in Studioul BZI LIVE

, 5 știri, 10 vizualizări

Vineri, 6 septembrie 2019, incepand cu ora 10.30, in Platoul emisiunii BZI LIVE (pe zona culturala, educationala, istorica si atitudinala) va fi o editie spectaculoasa si care-l va avea in prim-plan pe prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara (PMP) Thedor Paleologu, eseist, profesor, diplomat si om politic roman, presedinte al Fundatiei ce ii poarta numele.

Theodor Paleologu a fost deputat de Bucuresti incepand cu legislatura 2008-2012, fiind ales in 2008 din partea Partidului Democrat Liberal si in 2012 din partea Aliantei Romania Dreapta. De asemenea, intre 22 decembrie 2008 si 23 decembrie 2009, a fost ministru al culturii in primul guvern condus de Emil Boc. In 2014, a parasit Partidul Democrat Liberal, alaturandu-se Partidului Miscarea Populara.

In prim planul emisiunii vor fi idei ce tin de candidatura acestuia la alegerile prezidentiale din partea partidului Miscarea Populara (PMP). Vor fi detalii ce tin de o analiza a politicii interne, situatia actuala din aceasta perspectiva, masurile si ideile pe care le are in vedere daca va ajunge presedintele tarii, precum si situatia din Republica Moldova.