Prima reacție după ce Tiago Ferreira a refuzat să meargă la FCSB!4Foto© sport.ro

Prima reacție după ce Tiago Ferreira a refuzat să meargă la FCSB!

, 7 știri, 16 vizualizări

"A fost afacere la secundă, eu voiam să scap de Bălașa, iar Rotaru de Tiago", a spus Gigi Becali la PRO X, însă lucrurile nu stau chiar așa. Fotbalistul portughez nici nu vrea să audă de FCSB, ceea ce a declanșat un mic scandal la Craiova.

În timp ce Mihai Bălașa a semnat deja pe 3 ani cu U Craiova, Ferreira refuză mutarea. Ca urmare, conducerea din Bănie îl amenință pe stopperul portughez cu trimiterea în liga a treia. Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că Ferreira i-a anunțat pe cei din echipă că nu vrea în ruptul capului să vină la București și să semneze cu vicecampioana României. Chiar dacă a fost anunțat că va avea probleme și probabil vor urma luni bune la echipa a doua a clubului în Liga 3, Ferreira nu s-a lăsat înduplecat și va accepta situația.

Dacă Tiago Ferreira își va menține poziția și va refuza mutarea la FCSB, Mihai Rotaru va trebui să plătească pentru transferul lui Mihai Bălașa, o sumă ce va fi negocită ulterior. O nouă rundă de negocieri cu Ferreira este programată astăzi. Fundașul central portughez Tiago Ferreira de la CS Universitatea e cotat la 900.000 de euro și venit în Bănie în iulie 2017, de la Uniao Madeira, liber de contract.