Primăria Capitalei a început lucrările la pista de biciclete de pe Calea Victoriei3Foto© hotnews.ro

Primăria Capitalei a început lucrările la pista de biciclete de pe Calea Victoriei

, 6 știri, 16 vizualizări

Lucrările la pista de biciclete de pe Calea Victoriei, pe segmentul delimitat de Bd. Regina Elisabeta și Splaiul Independenței au început noaptea trecută, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei.

Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București S.A. și Compania Municipală Managementul Traficului a demarat lucrările de execuție a proiectului "Implementarea unui sistem de transport cu bicicleta în zona centrală a Municipiului București", pe segmentul Calea Victoriei, (delimitat de Bd. Regina Elisabeta și Splaiul Independenței). Acest segment face parte din Traseul 3 al proiectului: Calea Victoriei - Pod Națiunile Unite - Splaiul Independenței - Pod Grozăvești - b-dul Mihail Kogălniceanu - b-dul Regina Elisabeta.

Pentru realizarea pistei pentru biciclete, se vor institui restricții pe banda 3 a sensului de mers dinspre Bd. Regina Elisabeta, cu asigurarea a două benzi de circulație pe acest sens, respectiv cu asigurarea unei benzi de circulație pe sensul dinspre Splaiul Independenței, până la intersecția cu Str. Mihai Vodă.