Primăria Odorheiu Secuiesc, amendată în cazul autorizației emise pentru lucrările la internatul prăbușit parțial, unde au murit doi elevi4Foto© observatornews.ro

Primăria Odorheiu Secuiesc, amendată în cazul autorizației emise pentru lucrările la internatul prăbușit parțial, unde au murit doi elevi

, 7 știri, 15 vizualizări

În urma tragediei, la Primăria Odorheiu Secuiesc s-au făcut verificări privind emiterea autorizației pentru lucrările făcute chiar lângă zidul internatului.

„În urma celor constatate, a fost întocmit procesul verbal de contravenție, prin care primarului, secretarului general al u.a.t. și arhitectului șef li s-a aplicat amenda contravențională în cuantum de 10 mii lei. Pentru lucrările de reabilitare a internatului, va nevoie de eliberarea unei noi autorizații de construire, în baza expertizei tehnice și a unui proiect tehnic de reabilitare”, a transmis luni Instituția Prefectului.

Clădirea a fost degajată de moloz, iar lucrările de consolidare exterioară vor fi finalizate săptămâna viitoare, a informat Inspectoratul de Stat în Construcții.