Primarul Capitalei, Gabriela Firea, trage un nou semnal privind poluarea în București: Niște arderi, niște fum, niște păcură3Foto© cotidianul.ro

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, trage un nou semnal privind poluarea în București: Niște arderi, niște fum, niște păcură

, 14 știri, 147 vizualizări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, trage un nou semnal privind poluarea din București și cere explicații publice Ministerului Mediului și Ministerului Economiei cu privire la posibile arderi de păcură la CET Grozăvești, „pe ascuns”.

Firea a postat imagini cu fumul gros care se vede deasupra Capitalei și cere explicații publice privind poluarea de la Ministerul Mediului și Ministerul Economiei.

„În această seară (duminică – n.r.), la CET Grozăvești. Niște arderi, niște fum, niște păcură. Pe ascuns! Cât lumea e îngrijorată de coronavirus. Ca cetățean de 30 de ani al Municipiului București și ca primar general, solicit explicații publice Ministerului Mediului și Ministerului Economiei! Și Guvernului! Bucureștenii merită respectul guvernului!”, scrie primarul Capitalei pe pagina de Facebook.