Primarul general al Capitalei a anunțat compania către care va fi delegat serviciul de termoficare4Foto2Video© libertatea.ro

Primarul general al Capitalei a anunțat compania către care va fi delegat serviciul de termoficare

, 20 știri, 14 vizualizări

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că joi, în ședința Consiliului General al Capitalei, serviciul de termoficare va fi delegat către compania Termoenergetica, după ce Curtea de Apel București a hotărât ca RADET să intre în faliment.

"Joi avem ședință de Consiliu General, vom supune dezbaterii și aprobării un proiect de hotărâre prin care delegăm serviciul de termoficare către compania Termoenergetica. Îi asigur pe toți angajații de la RADET că în ziua în care vor înceta activitatea la regie vor fi angajați la Compania Municipală Termoenergetica, deci vor avea continuitate atât ei, ca salariați, cât și bucureștenii care au contracte cu RADET pentru furnizarea apei calde și a căldurii", a arătat ea într-o declarație de presă susținută la sediul PSD.

Luni, Curtea de Apel București a hotărât ca Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice București (RADET) să intre în faliment, decizia fiind definitivă. Judecătorii de la CAB au respins apelurile făcute în proces, fiind menținută decizia luată în aprilie 2019 de Tribunalul București, prin care a fost declarat falimentul RADET.