Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, forțează revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid pentru a-și asigura încă un mandat2Foto© cancan.ro

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, forțează revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid pentru a-și asigura încă un mandat

, 7 știri, 15 vizualizări

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, forțează revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Tehnicianul în vârstă de 74 de ani este ”presat” să accepte postul de antrenor al alb-vișiniilor de către primarul sectorului 1, Dan Tudorache. Această mutare nu ar fi doar una sportivă, ci și o modalitate prin care Dan Tudorache și-ar asigura încă un mandat la Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Mircea Lucescu l-ar înlocui pe fostul său jucător de la Rapid și de la Beșiktaș, Daniel Pancu, în vârstă de 42 de ani. Astfel, Lucescu ar ”coborî” din nou în “B” după 40 de ani, acolo unde a mai condus o formație din liga a doua la începutul carierei sale. Este vorba despre Corvinul Hunedoara, club cu care a promovat în prima divizie.

„Tudorache e convins că dacă l-ar convinge pe Lucescu ar fi ca și cum și-ar asigura victoria în alegeri”, au declarat – conform sursei citate mai sus – apropiați ai primarului Dan Tudorache.