Primele imagini cu Florinel Coman in masina dupa ce a fost prins fara permis valabil in Romania! Cine este soferul perlei lui Becali3Foto© cancan.ro

Primele imagini cu Florinel Coman in masina dupa ce a fost prins fara permis valabil in Romania! Cine este soferul perlei lui Becali

, 9 știri, 43 vizualizări

Se pare că anchetatorii ar fi vrut să afle de la extrema roș-albastră cum a obținut permisul în Ucraina, în contextul în care sunt tot mai multe cazuri în România de permise false obținute în Ucraina sau Republica Moldova.

La discuțiile cu anchetatorii, lui Coman i s-ar fi promis că va scăpa de pedeapsa cu executare dacă va colabora cu justiția, polițiștii dorind să obțină cât mai multe informații despre grupul care se ocupă de obținerea de permise false din Ucraina, potrivit Fanatik.

Fotbalistul ar fi spus că nu are prea multe informații, că a fost contactat pe internet și că nu cunoaște persoana de la care a obținut documentele, susține sursa citată. Mai mult, se pare că acesta ar fi fost întrebat și despre Gigi Becali, patronul FCSB, dar Coman a susținut că omul de afaceri nu are nicio implicare și nu știa de permisul său.