Primele imagini de la nunta fiicei lui Becali50Foto5Video© cancan.ro

Primele imagini de la nunta fiicei lui Becali

, 83 știri, 32 vizualizări

Sărbătoare mare în familia unuia dintre cei mai cunoscuți multimilionari din România. Fiica lui Gigi Becali și alesul inimii ei, Mihai Mincu, și-au unit destinele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase de la marele eveniment din familia patronului FCSB. (CITEȘTE ȘI: ”SIMBOLUL” REVOLUȚIEI SE ÎNSOARĂ LA 78 DE ANI)

Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată pe corp, fiica lui Gigi Becali – care părea să fie extrem de emoționată – a ajuns, în urmă cu puțin timp, la celebrul hotel din București. Mihai Mincu, care, oficial, de azi devine ginerele patronului de la FCSB, și-a copiat socrul în această zi atât de importantă. ”Prințișorul de Dobroești” a ales să poarte o redingotă asemănătoare cu cele purtate de Gigi Becali.

În jurul orei 14.30, fiica lui Gigi Becali a plecat din locuința din Pipera și s-a îndreptat către Dobroești, acolo unde locuiește partenerul ei de viață. Din câte se pare, în cazul celor doi, lucrurile sunt atipice și asta pentru că miresica a fost cea care l-a luat pe ginerică de acasă. În jurul orei 15.30, fiica lui Gigi Becali împreună cu Mihai Mincu și cu părinții acestuia s-au îndreptat către luxosul hotel din Capitală, acolo unde are loc cununia civilă.