Primele imagini de la nunta fiicei lui Becali50Foto5Video© cancan.ro

Primele imagini de la nunta fiicei lui Becali

, 83 știri, 23 vizualizări

Sărbătoare mare în familia unuia dintre cei mai cunoscuți multimilionari din România. Fiica lui Gigi Becali și alesul inimii ei, Mihai Mincu, și-au unit destinele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase de la marele eveniment din familia patronului FCSB. (CITEȘTE ȘI: ”SIMBOLUL” REVOLUȚIEI SE ÎNSOARĂ LA 78 DE ANI)

Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată pe corp, fiica lui Gigi Becali – care părea să fie extrem de emoționată – a ajuns, în urmă cu puțin timp, la celebrul hotel din București. Mihai Mincu, care, oficial, de azi devine ginerele patronului de la FCSB, și-a copiat socrul în această zi atât de importantă. ”Prințișorul de Dobroești” a ales să poarte o redingotă asemănătoare cu cele purtate de Gigi Becali.

În jurul orei 14.30, fiica lui Gigi Becali a plecat din locuința din Pipera și s-a îndreptat către Dobroești, acolo unde locuiește partenerul ei de viață. Din câte se pare, în cazul celor doi, lucrurile sunt atipice și asta pentru că miresica a fost cea care l-a luat pe ginerică de acasă. În jurul orei 15.30, fiica lui Gigi Becali împreună cu Mihai Mincu și cu părinții acestuia s-au îndreptat către luxosul hotel din Capitală, acolo unde are loc cununia civilă.

Azi este despre ea. La mulți ani, frumusețe!
Valentina Pelinel,
Gestul făcut de Valentina Pelinel la miezul nopții, la nunta fiicei…