Primul metru de autostradă din Moldova va fi inaugurat azi la ora 15. Mii de oameni își vor întrerupe activitatea timp de 15 minute10Foto1Video© adevarul.ro

Primul metru de autostradă din Moldova va fi inaugurat azi la ora 15. Mii de oameni își vor întrerupe activitatea timp de 15 minute

, 21 știri, 19 vizualizări

Inițiatorul campaniei „România vrea autostrăzi!” Ștefan Mandachi a fost primul care a anunțat că va opri activitatea celor 41 de restaurante „Spartan”, care îi aparțin, vineri, 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute, în semn de protest față de lipsa infrastructurii rutiere moderne din România. El a provocat și alți oameni de afaceri să îi urmeze exemplul. Astfel s-au declanșat reacții în lanț.

Foarte mulți oameni s-au alăturat protestului. Zeci de firme din țară și din străinătate au anunțat că își vor întrerupe activitatea. La fel vor proceda și patru primării din țară. La ora amintită, unii profesori se vor opri din predat, iar o parte din polițiști vor pleca în pauza de masă.

Ștefan Mandachi a publicat pe pagina de Facebook a campaniei „România vrea autostrăzi” lista celor care au anunțat că susțin protestul pașnic.