Primul refuz pentru noul juriu Chefi la Cuțite, de la Antena 1. Un reputat bucătar recunoaște: „Nu aș putea performa corect”7Foto© paginademedia.ro

Primul refuz pentru noul juriu Chefi la Cuțite, de la Antena 1. Un reputat bucătar recunoaște: „Nu aș putea performa corect”

, 8 știri, 21 vizualizări

Cei trei jurați de la Chefi la cuțite au dus Antena 1 în topul audiențelor. În luna septembrie, postul TV a fost pe cea de-a doua poziție în clasament. Stația TV a înregistrat o creștere semnificativă a audienței față de luna august,  320.000 de telespectatori s-au uitat pe perioada serii.

Astfel, Antena 1 a ajuns, în luna septembrie, la o medie, pe seară, de 870.000 de telespectatori. La nivel național, cel mai urmărit show a fost Chefi la Cuțite. Antena 1 a înregistrat o creștere în privința audiențelor, la nivel național, în intervalul 19:00 – 23:00. Conform paginademedia.ro, stația TV a revenit pe cea de-a doua poziție, după ce în septembrie a început cel de-al 12-lea sezon Chefi la Cuțite.

La nivel urban, Antena 1 s-a clasat pe poziție secundă, înregistrând 460.000 de telespectatori. Față de luna august 2023, în luna septembrie s-au înregistrat cu 168.000 de telespectatori mai mulți. Pe primul loc s-a clasat Pro TV, fiind lider și la nivelul orașelor din țară, cu o medie ce a trecut pragul de 550.000 de telespectatori, pe seară.