Prințul Andrew, acuzat din nou de abuzuri sexuale, în complicitate cu miliardarul Jeffrey Epstein3Foto© bzi.ro

Prințul Andrew, acuzat din nou de abuzuri sexuale, în complicitate cu miliardarul Jeffrey Epstein

, 5 știri, 29 vizualizări

Interviul a fost acordat în premieră pentru un post TV de Virginia Giuffre, care susține că a fost abuzată sexual de prinț pe când era minoră.

Pe 10 august, Jeffrey Epstein, în vârstă de 66 de ani, s-a sinucis în celula sa de la o închisoare din New York. Miliardarul american, un fost apropiat al lui Bill Clinton și Donald Trump, era arestat pentru trafic de minori, în New York și Florida, în perioada 2002 - 2005, fapte pentru care risca o pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare. Miliardarul pledase nevinovat.

Potrivit The Guardian, prințul Andrew l-ar fi cunoscut pe Epstein la sfârșitul anilor 1990, prin intermediul iubitei din epocă a miliardarului, Ghislaine Maxwell, fiica unui mogul media, Robert Maxwell. În 2001, în locuința din Londra a lui Ghislaine Maxwell, prințul Andrew a fost fotografiat îmbrățișând-o pe Virginia Giuffre, pe atunci în vârstă de 17 ani. Potrivit unor documente din instanță, depuse în 2011, aceasta l-a acuzat pe Epstein că a obligat-o să întrețină relații sexuale cu prințul, în mai multe rânduri.