Prințul William a avut Covid-19 în aprilie, dar a ascuns acest lucru8Foto© stirileprotv.ro

Prințul William a avut Covid-19 în aprilie, dar a ascuns acest lucru

, 13 știri, 15 vizualizări

Prințul William al Marii Britanii a fost infectat cu noul coronavirus în luna aprilie, dar nu a făcut public acest lucru deoarece s-a temut că o astfel de informație ar fi putut să îi îngrijoreze pe compatrioții lui, a raportat duminică seară tabloidul The Sun, citat de DPA.

Ducele de Cambridge a acuzat dificultăți respiratorii din cauza COVID-19, maladia generată de noul coronavirus, potrivit articolului din The Sun, care citează surse anonime. Prințul William a contractat noul coronavirus aproximativ în aceeași perioadă în care și tatăl lui, prințul Charles, a confirmat că a fost testat pozitiv, la fel ca și prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson.

În vârstă de 38 de ani, fiul cel mare al moștenitorului tronului britanic nu a dorit să îi alarmeze pe compatrioții lui printr-un anunț referitor la acel diagnostic, care ar fi putut să trimită întreaga națiune într-o stare de panică generalizată, precizează articolul din The Sun, coroborat ulterior și cu o serie de informații publicate de BBC.