Procter&Gamble va deschide o nouă fabrică la Urlați8Foto1Video© businessmagazin.ro

Procter&Gamble va deschide o nouă fabrică la Urlați

, 11 știri, 32 vizualizări

„Anul acesta P&G a făcut un alt pas semnificativ pe piața din România. Recent, am anunțat o investiție importantă – dezvoltarea unei noi fabrici la Urlați, în care P&G va produce capsule de detergent lichid (PODS), una dintre cele mai mari inovații ale P&G din categoria îngrijirea țesăturilor. Profilul atractiv al României, succesul companiei pe piață și, mai ales, calitatea înaltă a oamenilor care lucrează aici, au făcut ca această investiție să se realizeze”, a spus Antoine Brun, vicepreședintele Procter & Gamble Europa de Sud-Est.

Compania Procter&Gamble aniversează 25 de ani de prezență în România. Momentul a fost marcat printr-un eveniment organizat la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, la care au participat reprezentanți ai autorităților, parteneri și angajați.

Începând cu 2010, România găzduiește la Urlați, Prahova, și una dintre cele mai avansate fabrici P&G din punct de vedere tehnologic și al protecției mediului la nivel global. Această fabrică pentru produse pentru îngrijirea părului deservește peste 1 miliard de consumatori din mai mult de 40 de piețe din Europa, Turcia, Israel, Asia Centrală și Regiunea Caucaz.