Profesoară filmată în timp ce își lovește elevii în timpul cursurilor, imagini revoltătoare. Ministrul Monica Anisie a luat atitudine7Foto© antena3.ro

Profesoară filmată în timp ce își lovește elevii în timpul cursurilor, imagini revoltătoare. Ministrul Monica Anisie a luat atitudine

, 13 știri, 98 vizualizări

Monica Anisie s-a autosesizat și a solicitat Inspectoratului Școlar o anchetă, după ce a aflat de pe Facebook că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară în timpul orelor, informează Digi24.

”Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a scris ministrul Educației pe rețeaua socială, după ce a văzut imaginile video postate de vloggerul Andy Popescu.

”Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege”, scrie Monica Anisie pe Facebook.