Profesor de sport din Ploiești, cercetat pentru acte sexuale cu o fată de 14 ani3Foto© observatornews.ro

Profesor de sport din Ploiești, cercetat pentru acte sexuale cu o fată de 14 ani

, 7 știri, 9 vizualizări

Polițiștii au descins joi la domiciliul și locul de muncă al unui bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, anunță vineri IPJ Prahova. „În fapt, bărbatul, în cursul anului 2023 și până în prezent ar fi întreținut mai multe relații sexuale cu o minoră de 14 ani, din municipiu, cunoscând vârsta acesteia. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă”, adaugă sursa citată.

Bărbatul de 33 de ani este profesor de educație fizică la Colegiul Național ”Regina Maria” din Ploiești, fostul Liceu Pedagogic, potrivit surselor citate de News.ro. Numele acestuia apare în decizia Judecătoriei Ploiești prin care acesta a fost plasat în arest la domiciliu, deși procurorul a solicitat arestarea preventivă.

Adolescenta de 14 ani cu care a avut relații intime este elevă la același colegiu, însă bărbatul nu îi este profesor. Reclamația privind relația dintre bărbatul de 33 de ani și fata de 14 ani a fost făcută de către mama adolescentei, care a aflat ce se întâmplă, au precizat sursele citate.