Prognoza meteo pentru București! Când vin ninsorile în oraș4Foto© stirileprotv.ro

Prognoza meteo pentru București! Când vin ninsorile în oraș

, 6 știri, 104 vizualizări

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au făcut publică prognoza meteo specială pentru București pentru cinci zile. Din păcate, temperaturile vor scădea foarte mult în termometre, iar ninsorile vor reveni în oraș, au transmis meteorologii. Unii dintre locuitorii Capitalei se bucură pentru această schimbare a vremii și așteaptă să surprindă de la ferestrele și balcoanele caselor imagini de neuitat… având în vedere că sunt izolați la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Cerul va fi temporar noros noros, iar vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în a doua parte a nopții, când viteza la rafală va atinge 40…45 km/h. Temperatura minima va fi de 5…6 grade.

Vremea se va răci accentuat și va fi în general închisă. Mai ales în cursul nopții se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie,  apoi vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă neuniform de 1…2 cm. Vântul va sufla moderat, temporar cu unele intensificări ce vor atinge la rafală viteze de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.