Prognoza meteo pentru perioada 22 februarie - 7 martie10Foto© observatornews.ro

Prognoza meteo pentru perioada 22 februarie - 7 martie

, 25 știri, 184 vizualizări

Vremea se va încălzi în cursul acestei săptămâni, la nivelul întregii țări, însă spre finalul lunii februarie valorile termice vor scădea din nou iar probabilitatea pentru apariția precipitațiilor va crește, reiese din prognoza de specialitate, valabilă pentru perioada 22 februarie - 7 martie, publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În Banat, până pe data de 26 februarie, valorile termice diurne se vor situa cu mult peste cele specifice perioadei, astfel că media maximelor va avea variații între 12 și 16 grade. După data de 27 februarie, temperaturile maxime vor scădea până la o medie de 11 grade, iar tendința de ușoară scădere se va menține până la sfârșitul intervalului, când vor fi medii de 9 - 10 grade.

Temperaturile minime vor crește ușor la începutul intervalului, până la o medie de 3 grade și se vor menține între 2 și 4 grade până spre sfârșitul primei săptămâni. Din 27 februarie media minimelor va coborî până spre 1 grad, apoi în a doua săptămână se va menține la valori, în medie, de 0 - 2 grade.