Programele de creditare StudentInvest și FamilyStart vor continua și în 20242Foto© jurnalul.ro

Programele de creditare StudentInvest și FamilyStart vor continua și în 2024

, 6 știri, 8 vizualizări

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse apreciază interesul crescut pe care programele guvernamentale de finanțare StudentInvest și FamilyStart le-au generat în rândul potențialilor beneficiari, studenți cu vârsta între 18 și 40 ani, respectiv familii cu vâsta între 18 și 45 de ani, aspect care confirmă că activitățile specifice cuprinse în pachetul guvernamental „Sprijin pentru România” sunt necesare și oportune.

Cele două programe de creditare se derulează în acest moment prin intermediul băncilor partenere înscrise: Banca Centrală Cooperatistă CreditCoop, împreună cu 26 de bănci cooperatiste din rețea, CEC Bank, Exim Banca Românească, Libra Internet Bank și Techventures Bank. Aceste bănci au demarat implementarea programelor StudentInvest și FamilyStart în luna noiembrie, după stabilirea normelor proprii de creditare, în baza legislației specifice în vigoare.

a href=”https://www.romaniatv.net/ordonanta-austeritatii-nu-se-dau-bani-in-2024-pentru-munca-suplimentara-a-bugetarilor-sporurile-si-toate-indemnizatiile-se-ingheata_7947816.html”>Ordonanța austerității. Nu se dau bani în 2024 pentru munca suplimentară a bugetarilor. Sporurile și toate indemnizațiile se îngheață