Programul Strazi Deschise 2024, gata de debut. Cand va deveni Calea Pietonala: anuntul lui Nicusor Dan13Foto© realitatea.net

Programul Strazi Deschise 2024, gata de debut. Cand va deveni Calea Pietonala: anuntul lui Nicusor Dan

, 18 știri, 17 vizualizări

"Începe cel mai mare eveniment outdoor din București, \"Străzi deschise, București - Promenadă urbană\" care transformă, din data de 6 aprilie și până în 13 octombrie, arterele aglomerate ale Capitalei în spații pietonale temporare. În aceste zone se vor organiza diverse spectacole de teatru, concerte stradale, expoziții, ateliere pentru copii și activități sportive. Peste un milion de bucureșteni și turiști au participat anul trecut la acest eveniment", a scris edilul general, pe Facebook.

Conform edilului, în primul weekend, 6-7 aprilie 2024, Calea Victoriei devine pietonală, între orele 10.00 și 22.00, pe segmentul de drum Piața Victoriei – intersecția cu str. Gheorghe Manu, respectiv segmentul de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenței, fără afectarea intersecțiilor.În weekendurile în care se desfășoară evenimentul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopții până dimineața (sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23:00 până la ora 09:00.