Propunerile trimise de Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis pentru funcțiile de miniștri vacante12Foto1Video© observator.tv

Propunerile trimise de Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis pentru funcțiile de miniștri vacante

, 55 știri, 10 vizualizări

”Cel puțin în privința doamnei Gavrilescu, este o propunere absolut în regulă. Este cunoscută, a reușit să mai rezolve probleme pe care le are România la Bruxelles, în privința mediului, deci nu avem ce spune. Ceilalți doi sunt foarte puțin cunoscuți. Dar nu asta este important, dacă sunt sau nu cunoscuți miniștrii și nici măcar dacă sunt competenți. Important este ceea ce va face Klaus Iohannis.

Probabil că președintele Klaus Iohannis va respinge aceste propuneri. Lucrul acesta nu va rămâne însă fără urmări. PSD-ul îi va propune din nou. Președintele se află, în mod evident, în acest moment, în forțarea Constituției, dacă nu chiar încălcarea ei.

În final, se va ajunge în plenul Parlamentului unde, dacă mă întrebați, PSD-ul va avea suficiente voturi ca să își restructureze și să își remanieze Guvernul”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac, în direct la România TV.