Protecția Consumatorilor a închis temporar restaurantele La Cocoșatu și La Gil11Foto1Video© stirileprotv.ro

Protecția Consumatorilor a închis temporar restaurantele La Cocoșatu și La Gil

, 18 știri, 12 vizualizări

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au închis, temporar, restaurantele La Cocoșatu și La Gil, în urma neregulilor constatate în cadrul controalelor desfășurate miercuri, informează Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. "În momentul în care se remediază problemele pot să deschidă. Asta înseamnă de la o zi la maximum 6 luni.

Deci nu înseamnă că o să stea până la șase luni pentru că oamenii au intrat în panică și au început să își facă curat. Dacă ei își fac treaba și într-o zi, ceea ce este puțin probabil, noi le dăm drumul", a declarat pentru AGERPRES Paul Anghel, directorul general al Direcției Control și Supraveghere Piață din ANPC.

La Gil autoritățile au descoperit condiții igienico sanitare necorespunzătoare, produse expirate și neconforme și faptul că nu sunt respectate condițiile de temperatură. De asemenea, tot în cazul acestei unități este vorba și despre practici comerciale înșelătoare. În cazul acestei unități, inspectorii au aplicat o amendă de 55.000 lei.