PSD a anulat mitingul din București. Codrin Ștefănescu explică motivele8Foto1Video© adevarul.ro

PSD a anulat mitingul din București. Codrin Ștefănescu explică motivele

, 27 știri, 22 vizualizări

"Am hotărât de comun acord cu colegii din conducerea PSD să anulăm mitingul de pe 22 mai de la București de la Romexpo din următoarele motive: am hotărât ca saptămâna viitoare toți să se ocupe doar de activitățile de campanie din teritoriu; săptămâna viitoare vor avea loc la nivelul fiecărui județ în medie cam două întâlniri mari pe zone, care, în cazul organizării acestui miting, urmau să fie anulate; toată lumea și-ar fi dorit un miting cu mai mult de 150 de mii de participanți în Piața Victoriei, dar în cursul săptămânii asta înseamnă că urma să blocăm pentru foarte multe ore, nu numai centrul Bucureștiulu, circulația pe foarte multe artere și nu dorim să creăm un discomfort celor din București, mai ales în cursul săptămânii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Codrin Ștefănescu.

Acesta a mai spus că se va ține mitingul din Târgoviște, de duminică, iar săptămâna viitoare vor avea loc ultimele pregătiri cu activiștii de partid înaintea alegerilor europarlamentare.

"Toată lumea rămâne în dispozitiv în teritoriu pentru că săptămâna viitoare vor avea loc și ultimele pregătiri cu toți activiștii de partid si cu toți responsabilii de zonă. Analizând toate aceste aspecte, am hotărât să anulăm mitingul de la București, nu pe cel de la Dâmbovița, din Târgoviște, de pe 19, care rămâne conform programului în vigoare. Vom participa cu toții acolo", a mai spus secretarul general PSD.