PSD pregătește moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Orban, dar nu o va depune în starea de alertă9Foto© money.ro

PSD pregătește moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Orban, dar nu o va depune în starea de alertă

, 36 știri, 171 vizualizări

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a anunțat că social democrații pregătesc o moțiune de cenzură la adresa guvernului, care va fi depusă "dacă lucrurile vor merge din ce în ce mai prost", potrivit Agerpres.

"Am avut o lună, o lună și jumătate în care chiar ne-am asumat acest lucru: îi lăsăm și venim cu idei. Nu s-a întâmplat nimic, nu ne-au ascultat nici o secundă, ba, din contră, au venit constant cu atacuri din zona guvernamentală și până la domnul președinte, cu menționarea PSD mai des decât cuvântul economie sau locuri de muncă sau orice.

Moțiunea de cenzură se va pregăti, decizia politică este, cel puțin în acest moment, să nu o depunem cât timp există Stare de Alertă, pentru a nu pune în pericol actul de guvernare pe această perioadă, dar dacă lucrurile vor merge din ce în ce mai prost, cum se dovedește a fi, probabil că o s-o depunem, va trebui să negociem și cu alte forțe politice din Parlament, noi fiind minoritari, și o să vedem ce-o să se întâmple", a declarat duminică Romașcanu într-o conferință de presă.