PSD și PNL, Acord politic în Sectorul 5, după ce Cristian Popescu Piedone a fost pus în libertate5Foto© realitatea.net

PSD și PNL, Acord politic în Sectorul 5, după ce Cristian Popescu Piedone a fost pus în libertate

, 15 știri, 33 vizualizări

PSD și PNL au semnat astăzi (luni - n.r.) un Acord Politic privind asigurarea majorității în Consiliul Local al Sectorului 5. Protocolul semnat astăzi (luni - n.r.) de Organizațiile PSD și PNL din Sectorul 5 al Capitalei vizează inițierea și susținerea în comun de proiecte, inițiative și acțiuni în vederea maximizării potențialului de dezvoltare a Sectorului.

Acordul Politic are drept obiectiv principal susținerea dezvoltării sustenabile a Sectorului 5, într-un context marcat de existența multiplelor oportunități de finanțare, concentrate într-un interval restrâns pentru identificarea nevoilor, aplicarea solicitărilor de finanțare și implementarea proiectelor”, anunță PSD Sector 5.

„Avem nevoie de o abordare unitară pentru dezvoltarea Sectorului 5. În același timp, avem și maturitatea necesară pentru a trece peste divergențele ideologice, pentru a susține proiectele majore ale comunității. Sectorul 5 nu își permite să rateze oportunitățile din PNRR, programele operaționale pentru perioada 2021-2027 și programele guvernamentale. Prin consultare și consens, impreună putem lua cele mai bune decizii pentru comunitate”, a declarat Rareș Hopincă, președinte executiv al PSD Sector 5.